Ebbe Fuentes: Diskriminera inte kvinnliga nekrofiler, LUF

26 februari 2016

Det här är inte en vanlig nyhetskrönika med massa löst tyckande hit eller dit. Det här är ett testamente. Det är här och nu jag testamenterar bort mig själv, eller rättare sagt min döda kropp.

Det handlar om nekrofili. Det handlar om att LUF, det liberala ungdomsförbundet, vill öppna för legal nekrofili. Men än så länge har inte minifolkpartisterna något att säga till om i Sverige. Än så länge är inte nekrofili tillåtet, än så länge går det inte att testamentera bort sin döda kropp till valfritt syfte, vilket minifolkpartisterna vill. Men vem vet, snart kanske de små frisinnade akademikerbarnen växer upp och tar makten. Och då står jag redo:

Härmed testamenterar jag bort min döda kropp till min gode vän Kim the pimp. Jag medger att Kim får använda min kropp i sitt kommande koncept och affärsidé ”död prostitution.”

Då var det skrivet i sten, och du som läser är mitt ofrivilliga vittne. Men vad innebär ”död prostitution”? Jo, min gode vän Kim är smart, riktigt smart. Död prostitution är något så enkelt som att ta betalt för nekrofili, och Kim the pimp ska sköta affärerna. Det handlar om en drop-in-bordell som du eller din vän eller vem som helst kan besöka för att idka könsligt umgänge med döda personer. Och där, mina vänner, kan ni få avnjuta mig, som död!

Men det finns en sak som jag inte riktigt vet om Kim, eller minifolkpartisterna, har tänkt på, nämligen hur erektion ska uppstå på en död mans kropp. Finns detta angivet någonstans? Finns detta utskrivet i någon politisk motion? Upplys mig i så fall gärna. Är det inte lite fördomsfullt att anta att nekrofiler alltid är män som vill penetrera? Visst ska väl även de kunder som önskar bli penetrerade av ett lik, kanske främst kvinnliga heterosexuella nekrofiler – men även män, kunna få sitt?

Ett alternativ, tänker jag högt, skulle vara att stoppa upp min lem, ungefär så som man gör med djur. Ett annat är att jag proppar den full med viagra minutrarna innan jag dör och sedan låter den bli likstel i erigerat läge. Jag inser dock att detta kan komma att bli bökigt. Därför bör någon på politisk nivå, förslagsvis någon i LUF, ta detta på allvar. På riktigt. Det handlar om jämställt sex.

Annars får Kim helt enkelt vända på mig och låta mig vara den som tar, vilket jag gärna gör. Men det vore synd. För visst ska väl en bordell, i ett fritt och liberalt utopisamhälle signerat LUF, behaga alla sexuella preferenser, även de som önskar bli penetrerade?

Frågorna hopar sig. Det handlar om jämställdhet. Det handlar om att diskriminering aldrig är okej.

Ett som är säkert är dock att jag ännu inte är död och att de bortskämda akademikerbarnen i LUF inte har något inflytande i svensk politik. Kanske är det bäst så, att vi ger det lite tid för att reda ut det som ännu inte har några svar.

Annars är jag nog positiv.

Ebbe Fuentes