Erotik för kravmedvetna äldre.

Sexhotell för äldre öppnar i Stockholm

5 maj 2017

Stockholm berikas med ytterligare ett så kallat koncepthotell. Den femte juni öppnar den välkända svenska sexologen Malena Ivarsson sitt ”knullhotell” för seniorer, ”Série rose ++” , i kulturkvarteren invid Slussen.

– Det är ett statistiskt faktum att det är 50- och 40-talisterna som har det mest aktiva sexlivet bland svenskar idag. De är också de som reser mest av svenskarna och som har ett behov av att fylla dagarna med innehåll. Även utländska gäster vill kunna få del av den berömda svenska synden, säger Malena Ivarsson till Inzoomat.

Presidentens "fuck room".
Presidentens ”fuck room”.

Hotellet kommer att erbjuda de klassiska attributen som funnits i historiska institutioner som tidigare härbärgerat denna typ av erotisk eskapism. Rummen kan hyras per timme och den exklusiva interiören i varje rum anspelar på ”sensuella minnen i det kollektiva medvetna”, som det står på hotellets hemsida.

Här kan man ta in på den klassiska franska budoiren med sin tunga, röda sammet, det enkla amerikanska motellrummet, fyllt av syntetmaterial, men även svenska exempel som en ålandsfärje-hytt, med skvalpljud och krängningar, och faktisk en fäbodstuga, där en elektrisk brasa sprakar i hörnet.

Malena Ivarsson, sexolog och VD.
Malena Ivarsson, sexolog och VD.

Hotellet kommer även att ha två lyxiga sviter. Den dyraste är inredd som en kopia av den amerikanske presidenten Lyndon B Johnsons berömda ”fuck room” i regeringsbyggnaden Capitolium. Den något enklare sviten ”eurobusiness” är inspirerad av SAS-direktören Jan Carlzons motsvarighet på SAS huvudkontor, där den omtalade glasskivan kommer att finnas i original.

”Deras nakna överkroppar makes me shiver”

Seniorklassningen innebär att det på varje rum kommer att finnas hjälpmedel för att göra vistelsen njutbar för personer med nedsatt rörlighet och sexuell förmåga. Det handlar bland annat om höj- och sänkbara sängar – flera med inbyggd så kallad ”rhythm holder” – samt lubrikations- och erektionshjälpmedel.

Malena och Zlatko.
Malena och Zlatko i ”Fräcka Fredag”.

Lobbyn kommer de minnessäkra svenskarna känna igen. Den är inredd med interiören från Malena Ivarssons kritikerrosade TV-serie ”Fräcka fredag” från sent 80-tal.

– De verkliga stämningsskaparna är emellertid personalen. Jag är jätteglad att min medhjälpare Zlatko (från Fräcka Fredag, red anm) och hans söner Milan och Steve kommer att jobba i bar och reception. Deras nakna överkroppar ”makes me shiver”, säger Malena Ivarsson med en menande blinkning