Hemtjänst och pub – nytt från i höst.

O’Learys startar hemtjänst

2 maj 2017

Sportpub-kedjan O’Learys med restauranger över hela Sverige kommer från i höst att erbjuda hemtjänst.
– Vi tror stenhårt på idén, säger marknadschef Svante Eriksen.

– Många av våra kunder har blivit äldre och kommer inte ut så ofta längre. Då tänkte vi: Kan inte Mohamed komma till berget, så får berget komma till Mohamed!

Kunderna finns i hemmen.
Kunderna finns i hemmen.

Enligt Eriksen ska O’learys tillhandahålla ”trivsam service i hempub-miljö, öl och läckra grillrätter serverade på rutig duk”.

– Vi ser att det finns en stor potential i det här segmentet. Dagens åldringar vill inte spela bingo, de vill kolla match och dricka pilsner.

De som prenumererar på tjänsten kommer att få en specialinrättad myshörna i sina bostäder.

– Vi inreder med fåtöljer, små väggtavlor och en storbildsteve som dygnet runt visar matcher från hela planeten: fotboll; ishockey, basket, cricket, rugby, hästpolo, ping-pong …

Vidare erbjuds pensionärsrabatt på månadens ale, äldrebetting i samarbete med Bet 365, kampanjer på inkontinensskydd och blöjor sponsrade av Lilla Edet.

– Många får möjlighet att dryga ut pensionen med lite on line-spel. Vi ser inget fel i det – tvärtom!

Enligt Eriksen ska specialutbildad personal köra omkring särskilda i varu- och köksbilar som möjliggör varmhållning av mat, fritering och distribution av öl.

Svante Eriksen, marknadschef.
Svante Eriksen, marknadschef.

– Chicken wings med blue cheese-dip och vår baconburger samt en kruka skummande öl – finns det något bättre för välbefinnandet!? 

– Självklart vill vi dela med oss av ett sådant här koncept till alla de hjältar som byggt vårt vackra land.

Lena Moodyson