Dina fläckar kan vara rymdkvalster

19 maj 2016

Nu varnar forskare. Dina hudfläckar kan vara del av en rymdinvasion.

Flera av varandra oberoende rapporter har konstaterat utomjordisk aktivitet i det som ser ut att vara vanliga hudutslag eller soleksem.
– En jätteovanlig men samtidigt oroande upptäckt, säger Peter Popovic, assisterande forskarchef vid ESA:s rymdbakteriologiska institut i Kiruna.

– Vi brukar normalt associera främmande intelligenser med ovalformade skepp som kommer glidande på himlen. Men det här är något helt annat.
– Vi hade inte väntat oss den här formen av småskalig intervention.

Sedan ett halvår tillbaka har Popovic och hans kollegor tillsammans med den amerikanska rymdstyrelsen NASA och det europeiska rymdorganet ESA sammanställt observationer kring så kallade hyperrörliga, hudnära kroppsaktiviteter hos privatpersoner.

Peter Popovic, rymdbakterieolog.
Peter Popovic, rymdbakterieolog.

– Det som ser ut att vara röda utslag eller kliande soleksem kan i själva verket vara kolonier av intelligent materia i bakterieform från galaxens yttersta provinser, säger Peter Popovic.
– Vi har fått flera samstämmiga rapporter den senare tiden. Och resultaten är talande: klådan ser ut som kolonisering och basal informationsöverföring på mikronivå.

Nyligen har planeten Merkurius vandrat över solskivan, vilket gett upphov till en mängd ovanliga rymdrapporter världen över.
– Planetbanornas rörelser medför alltid ökade iakttagelser om brutala tidvatten, ovanliga ljusfenomen, markvibrationer och hastigt sinade brunnar. Men aldrig tidigare har vi haft rapporter om utomjordisk aktivitet på det här, kroppsnära, sättet.

– Via georadar har vi kunnat avlyssna primitiv kommunikation mellan bakteriestammar under huden hos en mängd nya klådoffer.
– Bland annat har begrepp som ”bitcoin” och ”fyrarummare” uppfattas, vilket tyder på medveten närvaro inne i blemmor och skrofler.

Peter Popovic råder alla som nyligen drabbats av kliande eksem att kontakta sjukvårdsupplysningen på 1177.
– De har all info om läget och kan lotsa vidare.

Lena Moodyson