Hot mot människosläktet, enligt Barthold.

Han vill införa koncentrationsläger för hundar

16 februari 2017

Göran Barthold, 62, politisk vilde i Örkelljunga kommun, kan knappast kallas hundfantast. I ett förslag till Jordbruksverket förordar han en ”totalsanering av hundsamhället”.

– Hundar har mer eller mindre tagit över tillvaron, folk kan inte sköta sina gränslösa djur längre. Då är det bättre att avliva dem, säger Barthold, som tidigare tillhört Sverigedemokraterna, men sparkats efter att ha bedrivit en ”icke-förankrad, otyglad politik”.

– Ägarna har totalt förmänskligat sina kelgrisar. De sätter på dem koftor, köper lyxmat och bekostar svindyr, privat veterinärvård – som delvis drivs med skattemedel. Dessutom byggs allt fler kommunala hundrastgårdar där nervklena hussar och mattar kan stå och röka medan deras små bestar går lös på varandra, säger Barthold.

– Förutom att det hela är sinnessvagt framstår det också som djupt omoraliskt, inte minst med tanke på alla svältande människor i världen. Alla offentliga medel som indirekt läggs på jyckarna skulle kunna gå till annat. Sjukvård och U-hjälp till exempel.

Göran Barthold bekämpar hunden.
Göran Barthold bekämpar hunden.

Bartholds skrivelse till Jordbruksverket är på 340 sidor och framhåller bland annat de så kallade kamphundarna:

– Invandrarkillar skaffar mördarmaskiner i form av inavlade pitbulls – som de alls inte kan hantera. Djuren parar sig sedan med psykotiska överklasspudlar på rymmen, och vips har vi en kader livsfarliga bastarder drällande på gatorna, djur som får IS-krigare att framstå som Lucia-tärnor!

Men Göran Barthold menar att problemen är större än så. Enligt honom utgör hundarna ett hot mot själva människosläktet.

– Egentligen studerar de oss bara. Kollar våra reaktioner. Det är nämligen en del av planen. För det är inte alls, vilket ofta påstås, brunråttorna som kommer att ta över jorden när vi människor försvunnit. Utan jyckarna. Allt ingår i ett högre syfte. Att härska!

– Dagligen läser vi om hundar som anfaller folk, säger Barthold. De är aggressiva och skitar obekymrat ned. Vilket de ju lärt sig av oss. Helst skulle jag personligen vilja skjuta kräken. Men det går ju inte. Och då ser jag ingen annan lösning än att staten går in.

Hot dog – möjlig framtidsprodukt?
Hot dog – möjlig framtidsprodukt?

Enligt Göran Barthold är lösningen att införa särskilda interneringsanläggningar, där hundarna kan vistas i väntan på ”eliminering”. Förutom att lägren skulle skapa en mängd arbetstillfällen, kunde djuren också komma till nytta som proteinkälla.

– Det finns ju länder där hundkött utgör en naturlig del av basfödan, och en förädling av råvaran skulle komplettera det hela väl. Labradorkorv, flankstek från beagle, tax-bacon – här finns hur många möjligheter som helst!

Frank Bouvin

Ebbas kunnande raderat