KD vill få bort ”punglåsen”.

KD-ledare rasar mot avloppsrör

26 januari 2017

KD-ledaren Ebba Busch Thor rasar mot Clas Ohlson och deras vattenlåssats Geila:
– När jag öppnade paketet fick jag en chock. Det såg ut som värsta strap-on-grejen för penetration av upp till fyra öppningar – skrämmande! Vad ska folk och inte minst barn tänka, säger Ebba Busch Thor till Expressen.

Det var under mellandagarna som familjen Busch Thor gjorde sin ”hemska upptäckt”, detta efter att möss gnagt hål på avloppsstammen under diskbänken i deras sommarstuga i Hedesunda vid Dalälven. För att rädda helgfirandet så fick Ebbas make Niklas i uppgift att åka till Clas Ohlson i hemstaden Uppsala för att inhandla ett nytt vattenlås.

Ebba Busch Thor tar strid mot obscena avloppsrör.
Ebba Busch Thor tar strid mot obscena avloppsrör.

När Niklas kom med sitt införskaffade paket blev Ebba rejält omskakad:

– Det är jag som sköter det praktiska i familjen, för Niklas har tummen mitt i handen. När jag öppnade påsen fick jag en chock. Där låg något som liknade värsta strap-on-grejen. Jag var säker på att det var något lågt ”locker room”-skämt från någon av Niklas fotbollskompisar. Men när jag pressade Niklas så svor han vid Bibeln att det var inköpt på Clas Ohlson, säger Ebba Busch Thor till Expressen.

– Jag kollade upp det på nätet och såg det själv: vattenlåssatsen Geila. Jag fick rysningar! Barn kan fara illa av sådant här. Det måste stoppas, fortsätter Ebba Busch Thor.

Nu har Busch Thor skrivit till Clas Ohlsons ledning för att få dem att ta bort, eller åtminstone ändra designen, på produkten. Ebba och kristdemokraterna vill också gå vidare och försöka få hela VVS-branschen att ta sitt ansvar för att produkternas design ska hålla sig inom ramarna för kristen etik. Det är inte minst de så kallade ”punglåsen” som Ebba Busch Thor och Kristdemokraterna vill få bort från marknaden.

– Ja, de måste försvinna. För gamla och redan installerade lås så föreslår vi i partiledningen att VVS-branschen tar fram någon slags täckande slöja som lätt kan hängas in under diskbänken, säger Ebba Busch Thor när Inzoomat når henne för en kommentar.

– Så här kan vi inte ha det!

Fakta

Strap-on – En eller flera dildos (löspenisar) som är fästa i en sele för sexuell penetration. (Wikipedia)

Locker room  Engelska Omklädningsrum, plats där män utbyter erotiska tankar. (Trumpopedia)

Hans-Bertil Tranquist