Posted in Falska Nyheter

Företag öppnar upp igen

Företag öppnar upp igen Posted on 9th februari 2021

När ett vaccin finns ute börjar allt fler företag öppna upp sina verksamheter där det är möjligt och tillåts av rådande regler. Bland annat SVT rapporterar att biografer börjar planera för sommarens filmer, och det ser ut att bli en hel del gamla klassiker.

Företag når ut till kunder igen

De flesta företag har siktet inställt på att snart kunna nå ut som vanligt till sina kunder igen. Detta är förstås extra viktigt för exempelvis restauranger. Men alla företag har under coronatiden fått ställa om sin verksamhet på ett eller annat sätt. Då har det varit ovärderligt att ha ett fungerande och bra CRM system som hjälper till att hålla kundkontakten samt kundrelationen på en bra nivå. Med ett CRM-system blir det lättare att även i ovissa tider, som under coronapandemin, se till att kunderna blir uppdaterade om olika nyheter och erbjudanden. Många företag hoppas nu att kunderna åter igen börjar strömma tillbaka så fort myndigheterna lättar på restriktionerna, vilket ännu är oklart när det sker.

Gamla klassiker på bioduken

Som SVT rapporterar verkar det bli en hel del gamla klassiker när biograferna i Sverige planerar för att öppna upp framåt sommaren. I USA har bland annat Steven Spielbergs oförglömliga klassiker Jurassic park från 1993 toppat den amerikanska biolistan, och konkurrerar med filmen Hajen om att bli en av de mest sålda filmerna som återvisas. Det gäller än så länge utomhusbiografer där människor kan sitta i sina egna bilar, men framåt sommaren hoppas man både i USA, likväl som i Sverige och andra länder, att inomhusbiograferna kan få se en nystart. Det återstår att se hur det blir med den saken.

Vilken är den bästa klassikern?

På frågan vilken film som är den bästa klassikern finns förstås mängder av svar. I slutänden är det ett personligt val och äldre personer kanske nämner filmer som Casablanca medan yngre personer lika väl kan tycka att det är någon av Batmanfilmerna. Går man efter intjänade pengar är det dock snarare filmer som Avatar och Titanic som borde ligga högst på listan över de mest sedda, och kanske rentav klassiska, filmerna.

magnetism